گروه علمی: دانشمندان علوم اعصاب موسسه "ام.آی.تی" با رهبری "یاسمن باقرزاده" دانشمند ایرانی در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند افراد میتوانند امواج مغزی خود را به منظور ارتقای توجه کنترل کنند.
گروه علمی: پژوهشگران "موسسه زوکرمن دانشگاه کلمبیا" (The Zuckerman Institute at Columbia University) در پروژهای با حضور "نیما مسگرانی" پژوهشگر ایرانی اخیرا اظهار کردهاند، مغز ما توانایی چشمگیری در شناسایی یک صدا از میان چند صدا دارد.
گروه علمی: عضو هیات علمی دانشگاه علوم بزشکی شهید بهشتی، گفت: استفاده از نقشه برداری مغز، به روشهای تشخیصی بیماری هایی همچون پارکینسون، آلزایمر، افسردگی و اختلالات خواب، کمک می کند
گروه علمی: محققان دانشگاه تهران با ساخت دستگاهی مطالعه تغییرات جریان خون در مناطق مختلف مغز را انجام دادند تا به کمک آن مناطق درگیر در زمان فعالیتهای مغزی خاص مشخص شود.
گروه علمی: محققان ژاپنی میگویند مغز ما هنگامی که به خواب میرویم شروع میکند به حذف کردن خاطرات بی اهمیت و غیرضروری و در طول خواب ساعات پر مشغلهای را میگذراند.
گروه علمی: پژوهشگران "دانشگاه نورثوسترن" به سرپرستی دکتر "برنا بنکدارپور" دانشمند ایرانی موفق شدند نقش اتصال میان شبکههای مغزی را در نقص گفتار نشان دهند.
گروه علم و فناوری: محققان اظهار کردند: بر اساس آزمایشهایی که در سن سه سالگی انجام میشود میتوان پیشبینی کرد که مغز افراد در طول زندگی تا چه اندازه پیر میشود.
گروه علمی: پژوهشگران "دانشکده پزشکی دانشگاه مینهسوتا"(University of Minnesota Medical School) آمریکا در مطالعه اخیرشان دریافتهاند فعالیت مغز در سطح شبکه میتواند انواع خاصی از بیماریهای روانی را شناسایی کند.
گروه علمی: پژوهشگران "دانشگاه آنجلیا راسکین" (Anglia Ruskin University) انگلیس با بررسی اسکنهای مغزی دریافتهاند مغز بیماران و درمانگران حین جلسات موسیقی درمانی با یکدیگر هماهنگ میشود.
گرو علمی: مغز، یکی از مهمترین اعضای بدن است که به دلیل داشتن نقش اساسی در انجام فعالیتها، باید از آن محافظت شود. آلزایمر نیز یکی از بیماریهای مغزی است که میتوانیم با اصلاح سبک زندگی و رعایت برخی نکات ساده، از پیشرفت آن جلوگیری کنیم.
گروه علم و فناوری: محققان در یک بررسی جدید دریافتند، آموزش مهارتهای گوناگون به سالمندان به جوان ماندن مغز آنها کمک میکند. آموزش؛ «مغز» سالمندان را جوان نگه میدارد.
گروه علمی: گلوتامات یا اسید گلوتامیک یکی از فراوانترین اسید آمینه های موجود در بدن انسان و فراوانترین انتقال دهنده عصبی (پیامرسان های شیمیایی که به ارتباط سلول ها کمک می کنند) در مغز است.
گروه علمی: یک مرد ۶۰ ساله روسی پس از مراجعه به بیمارستان به دلیل حمله قلبی ایسکمی، متوجه می شود فقط نیمی از مغز درون جمجمه اش وجود دارد. به عبارت دیگر در قسمت نیمکره چپ مغز او یک حفره خالی وجود دارد.